Finalistky Miss Slovensko 2016

Spoznajte bližšie finalistky Miss Slovensko 2016: Vyberte si svoju favoritku už teraz!

Máme prvé oficiálne fotky a videovizitky!

Hľadanie najkrajšej Slovenky pre rok 2016 je už v plnom prúde. Riaditeľka prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko Karolína Chomisteková prednedávnom verejne predstavila finálovú finalistky, ktoré sa už 29. apríla „pobijú“ o titul Miss Slovensko 2016. Oficiálne predstavenie finálovej trinástky (12 dievčat + náhradníčka) sme využili a s dievčatami sme natočili krátke videovizitky, prostredníctvom ktorých ich môžete o čosi lepšie spoznať. „Missky“ nám prezradili, čo mu sa venujú vo voľnom čase, aké majú záľuby, čo študujú, ale aj aké majú životné sny.

Súčasťou príprav na finále Miss Slovensko 2016 je aj fotenie oficiálnych portrétov, ktoré sa budú počas celého trvania súťaže využívať na rôzne účely, medzi inými aj pri hlasovaní o Eva Miss Sympatia. Portréty pripravili Ľubomír Sabo a Zuzana Senášiová z LSZ Photography. Dievčatá na fotografovanie portrétov upravil kadernícky tím Pierot Exclusive a vizážisti z Gosh Copenhagen. Kreatívny dohľad mala riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. ,,Tohtoročných fotografov sme vybrali prostredníctvom konkurzu, ktorý sme vypísali koncom minulého roka. Ľuboš a Zuzana majú niekoľko ocenení zo zahraničia a okrem iného rozhodol pri nich aj ľudský faktor, ktorý je pri takomto projekte veľmi dôležitý,“ myslí si Karolína.

Finálový večer Miss Slovensko 2016 sa uskutoční už 29. apríla v priamom prenose na JOJke. Víťazka získa postup na Miss World 2016, honorovanú zmluvu od produkčného domu Forza, štýlový Hyundai Tucson, exkluzívny byt pri Dunaji od Smart Brokers a mnoho ďalších zaujímavých výher. 

Videovizitky finálovej dvanástky nájdete tu!