Miss Slovensko 2016

Máte poslednú šancu stať sa Miss Slovensko 2017: Takto zvýšite svoje šance na úspech!

Prihlášky môžete posielať len do 15. januára.

Koncom minulého roka odštartoval nový ročník prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko a záujemkyne o  korunku môžu už pár týždňov posielať svoje prihlášky. Tento rok sme prišli s novinkou, ktorou je zrušenie regionálnych kastingov. Vieme totiž, že mnohé dievčatá majú pred početnou porotou trému. Z kastingov majú preto obavy a niekedy nie sú úplne samy sebou. V aktuálnom ročníku budú náhradou elektronické dotazníky, ktorých podmienkou je aj motivačné minútové video. To nahradí pohovor, ktorý dievčatá absolvovali pred kastingovou porotou. Aby bola vaša šanca na zaujatie poroty čo najvyššia, pripravili sme v spolupráci s nimi 5 základných otázok, na ktoré by ste vo svojom videu mali odpovedať.

1. Meno: Hoci v dotazníku ako prvé uvádzate svoje meno, vždy je dobré, ak sa na začiatku osobne predstavíte.

2. Motivácia: V krátkosti porote porozprávajte, čo vás motivovalo prihlásiť sa do súťaže Miss Slovensko a čo od nej očakávate.

3. Záľuby: Vo videu by ste mali určite spomenúť, čomu sa rady venujete vo svojom voľnom čase. Porozprávajte o svojich záľubách, koníčkoch či talente. Práve talent je totiž veľmi dôležitá súčasť svetovej súťaže Miss World. Ak teda viete tancovať, spievať, hrať na nejaký nástroj alebo sa venujete špeciálnemu športu, máte bod naviac. :) 

4. Čo o Vás hovoria iní: Povedzte nám, v čom ste podľa svojich rodičov a priateľov zaujímavá.

5. Najkrajší zážitok v živote: V tomto bode sa môžete viac rozhovoriť a porozprávať svoj zážitok z detstva s rodičmi, spolužiakmi či kamarátkami.

Všetky videovizitky sú interného charakteru a nebudú nikde zverejňované. Video musí mať minimálne 1 minútu. Maximálny čas ale nie je stanovený. Videovizitku je najlepšie poslať cez wetransfer a link potom uvediete do dotazníka, ktorý nájdete na tomto linku. Na základe elektronických prihlášok, ktorých uzávierka je 15. januára 2017, vyberie porota pod vedením Karolíny Chomistekovej semifinalistky. Tie sa stretnú 22. januára na veľkom semifinále v Bratislave. Podmienky pre záujemkyne zostávajú rovnaké ako v predchádzajúcich ročníkoch. Dievčatá musia mať vek od 18 do 24 rokov, musia byť slobodné a bezdetné. Musia mať slovenskú štátnu príslušnosť a nemali by mať výrazné tetovania a plastické vylepšenia tela či tváre.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora