Najkrajšie Slovenky si podmanili exotický ostrov: Šarmom motali hlavy všetkým mužom!

Pozrite sa, aké boli okúzľujúce.

Kapverdské ostrovy sa stali na niekoľko dní novým domovom pre finalistky prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko 2017, ktoré sa tam pripravovali na svoje veľké finále. Počas sústredenia sa v exotike nakrúcali televízne spoty, dokrútky do priameho prenosu, no zrealizovalo sa tam aj fotenie fashion editoriálu do magazínu Eva. Táto fáza projektu bola tiež zameraná na preverenie fyzických zdatností dievčat. „Pre finalistky, ktoré boli rozdelené do troch tímov, sme pripravili rôzne spoločné športové aktivity. Či už to bol plážový volejbal alebo preťahovanie lanom. Najväčší úspech však mala prvá disciplína, ktorou bolo nosenie vody do niekoľkolitrových barelov. Všetky dievčatá nás veľmi milo prekvapili, pretože do každej súťaže dali maximu sily,“ povedala riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

Počasie na kapverdskom ostrove Boa Vista azda ani nemohlo byť lepšie. Slniečko svietilo a vietor mierne pofukoval, čo boli ideálne podmienky na prácu. Na sústredení sa však nielen pracovalo, ale tak trochu aj oddychovalo a zabávalo. Časť dievčat totiž zažila počas aj miestny karneval, ktorý sa odohrával v hlavnom meste Sal Rei, neďaleko hotelového rezortu. ,,Ľudia, ktorí sa o nás starali boli veľmi milí a snažili sa dievčatám pripraviť skutočne ten najlepší program. Verím, že si to finalistky užili a budú aj na toto sústredenie spomínať s radosťou aj po súťaži,“ dodala Chomisteková. Finalistky sprevádzal tím vizážistiek Gosh Copenhagen Slovakia, kaderníci salónu Pierot Exclusive i televízny štáb magazínu Top Star. O celkový styling sa staral štylista Alexander Lindov a fotoeditoriál pripravoval fotograf Anton Karpita.

Finále súťaže Miss Slovensko 2017 sa uskutoční 29. apríla. Okrem hlavných titulov Miss Slovensko a EVA Miss Sympatia budú udelené aj vedľajšie ceny ako Miss Gosh, Miss Pierot, Miss Press a Miss Príjemný Hlas.

Zdroj video: Forza

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora