Po 15-tich rokoch je kráľovnou krásy opäť ryšavka: Vieme, prečo vyhrala práve Hanka!

Vysvetlili nám to odborníci na slovo vzatí.

Sobotňajší večer sa na JOJke niesol v znamení krásy, pretože sme v priamom prenose vysielali voľbu tej najkrajšej Slovenky pre rok 2017. Po mesiacoch strávených tvrdou drinou sa dvanásť finalistiek Miss Slovensko postavilo na pódium, na ktorom predviedli tie najúchvatnejšie modely zo slovenskej módnej scény. Po niekoľkých disciplínach a odvysielaných dokrútkach sa porota zhodla, že titul Miss Slovensko 2017 ponesie usmievavá ryšavka Hanka Závodná. Ak ste sa zamysleli nad tým, či je jej ohnivá hriva dielom matky prírody alebo kozmetického priemyslu, máme pre vás odpoveď. „Som prirodzená ryšavka, ale mám šampón, aby som to mala žiarivejšie,“ prezradila krátko po skončení priameho prenosu.

Porota mala ako každý rok veľkú dilemu, ktorej z dievčat venuje svoje hlasy. Hoci každá mala niečo do seba a bola čímsi špecifická a iná, vyhrať mohla len jedna. Tí najpovolanejší sa napokon po zvážení vonkajších aj vnútorných vlastností rozhodli, že na pomyselný trón sadne práve Hanka. „Je krásna, je éterická a hlavne je dobrosrdečná. To je super a dobré, keď to má mladá dáma v sebe zakorenené. Možno sa bude ľuďom zdať, že je plachšia a nepriebojná, ale toto všetko sa dá docibriť,“ vysvetlila riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Výber poroty si pochvaľuje aj skúsený odborník na ženskú krásu. „Ja som nadšený, že konečne vyhrala ryšavá. Ja mám hlboký vzťah k ryšavým ženám. Ja som rád, že konečne prvý raz v histórii, čo robím súťaže krásy, zvíťazila ryšavá,“ povedal Jožko Oklamčák. Trošku sme ho však poopravili. Na Slovensku sme už totiž mali ryšavú kráľovnú krásy a to rovno pred pätnástimi rokmi. V roku 2002 v súťaži triumfovala Eva Verešová.

Zdroj: Profimedia

Miss Slovensko 2017 získala postup na Miss World 2017, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, Hyundai i30 novej generácie, exkluzívne bývanie pri Dunaji na jeden rok od Smart Brokers a mnoho ďalších zaujímavých cien.

Nestihli ste si pozrieť celý galavečer? Nájdete ho v našom bezplatnom archíve!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora